top of page
DJI_20210305_122020_108.jpg

Theatervoorsteling

Voor het boeken van deze voorstelling kunt u contact opnemen met Bureau Damen en de Heer.

Deze voorstelling door singer-songwriter Tessa Marie gaat over mentale gezondheid. Door middel van haar eigen verhalen, gedichten en liedjes laat ze zien hoe je van iets moeilijks iets moois maakt. Een taboe doorbrekende, educatieve en inspirerende voorstelling. Voor jongeren (vanaf middelbare school leeftijd), ouderen en alles ertussenin.

De voorstelling is zonder pauze en duurt circa 80 minuten. Tessa zingt, speelt piano, gitaar en ze wordt begeleid door de 'Blij dat jij er band' met o.a. Manuel Blesgraaf op toetsen en Elroy snoeren op bas.

IMG_5639.JPG

Overspannenheid, burn-out en depressie. Het is overal om ons heen. (Ook al zien of horen we het niet altijd.) Helaas is de taboe er nog niet helemaal vanaf. Tessa Marie laat in haar voorstelling ‘Liedjes uit mijn rugzak’ zien hoe een jong meisje met dromen, opgroeit tot een heel succesvol lijkende jonge vrouw, die eigenlijk heel weinig zelfliefde en vertrouwen heeft en uiteindelijk onder het gewicht van haar rugzak in een depressie raakt.

Wat gebeurt er nou eigenlijk met iemand die zoiets doormaakt? En hoe kom je eruit? Tessa haar antwoord? Maak van iets moeilijks, iets moois!

bottom of page