top of page
DJI_20200414_172942_540 2.jpg

Wat heb jij nodig?

De website en alle content die ik ernaast maak is om mensen te helpen. Al is er maar één iemand die zich beter voelt door mijn liedjes, tips of producten, dan maakt mijn hart al een sprongetje. 

Maar nu is het natuurlijk wel zo dat elke persoon uniek is, met unieke ervaringen, denkpatronen, triggers en ook een unieke combinatie van dingen die hun helpt en die hun juist niet helpt.

Ik wil zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun proces maar een betere mentale gezondheid, maar het kan dus zijn dat wat ik maak,  niet is wat jij nodig hebt. 

 

Omdat ik juist zo graag mensen wil helpen en niet triggeren of op welke manier dan ook hun mentale gezondheid wil schaden vind ik het belangrijk dat je eerst goed nagaat of deze website wel geschikt voor je is. 

 

Ik heb zelf aan sommige websites of sociale media veel gehad, maar sommige dingen waren ook voor mij triggerend of het waren adviezen die mij niet hielpen. Daarom vind ik het extra belangrijk dat als je mijn content leest, luistert, ziet of gebruikt, dat dat jou alleen maar vooruit helpt. Herkenning kan heel belangrijk zijn in het proces van verwerking en het kan je vooruit helpen, maar als het op een verkeerd moment komt dan kan het je ook teveel zijn. Luister daarom steeds naar je gevoel en stem af wat je op welk moment aan kunt. En kijk er eventueel (eerst) met een dierbare of naar een therapeut naar en beslis dan wat voor jou wel helpend is en wat niet. 

 

Tessa Fillié, hierna te noemen TF, verleent u hierbij toegang tot www.liedjesuitmijnrugzak.nl en nodigt u uit het aangebodene te lezen, bekijken, kopen en/of beluisteren. TF behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. 

 

TF is geen gecertificeerd therapeut. De oefeningen, verhalen, muziek en informatie op www.liedjesuitmijnrugzak.nl zijn enkel gebaseerd op haar eigen ervaring en gesprekken met de mensen in haar leefomgeving. De oefeningen, verhalen, muziek en informatie zijn niet uitgebreid getest op een groter deel van de bevolking en dus kan het voorkomen dat het ongezond of zelfs schadelijk is om dit te lezen, beoefenen of beluisteren. Ook kunnen personen kunnen getriggerd worden door het lezen, beoefenen of beluisteren van www.liedjesuitmijnrugzak. TF spant zich in om dit zo veel mogelijk te communiceren, maar is niet aansprakelijk voor schade die kan ontstaan aan de persoon of zijn/haar omgeving, veroorzaakt door het lezen, bekijken, kopen en/of beluisteren van materiaal van www.liedjesuitmijnrugzak.nl.

 

TF vraagt u om eerst na te gaan of de informatie, muziek, oefeningen en verhalen op www.liedjesuitmijnrugzak.nl, voor u geschikt zijn en of ze uw mentale gezondheid bevorderen. Is dat niet het geval dan adviseer ik u om deze website niet te bezoeken. Bent u er niet zeker van? Kijk er dan eerst met een therapeut of andere mentale gezondheidsprofessional naar. 

 

TF spant zich in om de inhoud van www.liedjesuitmijnrugzak.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud volledig en/of onjuist is. De op www.liedjesuitmijnrugzak.nl aangeboden materialen, informatie en oefeningen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid, tenzij anders vermeld. Deze materialen, informatie en oefeningen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van TF.

 

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen en informatie liggen bij TF. Kopiëren  verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen en informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van TF, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen of informatie anders aangegeven is. 

 

TF behoudt zich het recht deze disclaimer op elk gegeven moment te wijzigen. 

Disclaimer

Gratis verzending op alle producten in de shop binnen NL!

bottom of page