top of page
DJI_20210305_115101_917.jpg

Lied cadeau

Een lied cadeau is een bijzonder, persoonlijk en een troostend cadeau.

Hoe help je iemand die niet lekker in zijn vel zit? Soms is het best lastig om te moeten toekijken hoe moeilijk iemand het heeft. En het is niet altijd makkelijk om te ontdekken hoe je diegene nu het beste kunt helpen. Vaak is erkenning en aandacht vooral erg belangrijk. Hoe mooi zou het zijn om aandacht/erkenning te geven aan iemand door middel van een lied?!

 

Helemaal aangepast aan het verhaal van de betreffende persoon en/of de boodschap die de gever wilt vertellen maak ik een lied en draag ik het op, live op een door jullie gekozen locatie. 

De kosten van een lied cadeau bedragen €250,00, inclusief het voordragen op locatie, een mooi ingepakte cd/usb en eventueel een kort verhaal en exclusief reiskosten, reistijdkosten (buiten Zuid-Holland) en andere onkosten. Voor een precieze prijsopgaaf kun je mailen via onderstaande button. 

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je bestelt via onderstaande button per mail het lied cadeau

  • Je krijgt een mail terug met factuur, voorwaarden en een aantal vragen over het verhaal en de boodschap die je wilt meegeven.

  • Ik stuur een eerste versie van een lied door.

  • Je kunt terug mailen voor eventuele aanpassingen die je graag zou willen aan het lied.

  • Ik mail de definitieve versie en we maken een afspraak voor het voordragen.

  • Ik kom naar de afgesproken locatie, draag het lied voor en vertel daar eventueel een kort verhaal bij voor de ontvanger. Jullie kunnen dan samen rustig luisteren. De ontvanger van het 'lied cadeau' krijgt een mooi ingepakte cd/usb met het nummer en jouw persoonlijk geschreven boodschap.

2.png
bottom of page