top of page
IMG_4995.heic

Schrijfcursus voor meer kalmte en rust!

 • Bevrijding van opgekropte emoties.

 • Ervaar meer kalmte en rust.

 • Geef een plekje aan je onrust en voel je lichter

DJI_20200414_120014_438%202_edited.jpg
DJI_20210305_115101_917.jpg

"Mijn geheim voor meer kalmte en rust."

Mijn geheim om van opgekropte emoties af te komen is: 'Maak van iets moeilijks iets moois'. Ervaar net zoals ik hoe fijn het is om je zorgen aan het papier te geven en kom in je kracht door creatief om te gaan met jouw onrust. 

 

Als jij je kalmer en lichter wil voelen dan is deze Mini-videocursus 'Schrijf je eigen versje' voor jou gemaakt. 

Wat krijg je met de cursus?

 • 6 lesvideo's plus PDF opdrachten en mp3.

 • Veilig vanuit je eigen huis te volgen.

 • Werken in je eigen tempo

 • Geen ervaring nodig.

Krijg toegang voor €17,50

"Als ik het kan, kan jij het ook!"

Uit eigen ervaring. 

Ik heb zelf heel wat hobbels moeten nemen, maar ik heb gemerkt dat dingen schrijven en creëren me zoveel rust geven. Toen ik die tools ontdekte, wist ik dat ik andere mensen hier ook mee wilde helpen. Het is mijn levensmissie geworden om mensen door middel van tips uit mijn rugzak, herkenning & houvast te geven. 

Het leven kan soms van die mooie wendingen hebben. Dat wil ik iedereen laten inzien en ervaren!

Liefs, 

Tessa

 • Ik ben niet muzikaal of creatief aangelegd, kan ik de cursus dan wel doen?"
  Ja zeker! Het gaat er niet om hoe goed je kunt schrijven of zingen, het gaat erom dat je jouw gevoelens op papier zet en dat je daardoor je emoties een plek geeft. In de video's help ik je bij elke stap om van je eerste woord naar een complete songtekst te gaan. Je hoeft het eindresultaat ook niet te delen als je dat niet wilt. Het is voor jou en het mag bij jou blijven, gewoon voor jouw verwerkingsproces. Mocht je jouw tekst wel willen delen dan geef ik aan het einde van de cursus tips over hoe je aan mensen kunt vragen om te luisteren, zodat ze je niet met feedback overstromen terwijl je alleen even je gevoelens wilde delen.
 • Krijg ik persoonlijke begeleiding bij deze cursus?
  Als het goed is kun je met deze videocursus geheel zelf uit de voeten. Als het goed is kun je met deze videocursus geheel zelf uit de voeten. Als je ergens echt niet uit komt dan kun je natuurlijk altijd even een mail sturen!
 • Kan ik hiermee al mijn trauma's verwerken?
  Ik geloof dat het bij elk trauma kan helpen om er woorden aan te geven. Wel kan het zo zijn dat als je jouw trauma heel diep hebt weggestopt of als het een complex trauma is, er hele heftige gevoelens naar boven komen. Als dat gebeurt dan raad ik je aan om een professionele therapeut in te schakelen. Soms kan het hebben van een trauma je enorm overspoelen. Als je merkt dat het je teveel wordt, aarzel dan niet maar schakel hulp in! Overleg dan met je therapeut of het volgen van deze cursus naast je therapie kan. Zorg goed voor jezelf!
 • Vervangt deze cursus mijn therapie?
  Nee, het vervangt de therapie niet. Het is juist goed als je ook in therapie bent. Als het mentaal erg slecht met je gaat, is deze cursus alleen niet genoeg. Je hebt dan iemand nodig die jou echt één op één begeleid. Ik hoop jou natuurlijk zoveel mogelijk te helpen en inspireren en je wat houvast te geven met deze cursus, maar ik kan niet in de gaten houden hoe het met jou gaat en een prive-therapeut kan dat wel. Neem jezelf en je trauma serieus! Bel de huisarts en laat je doorverwijzen of praat met een hulpverlener van de huisartsenpraktijk. Aarzel niet als je het nodig hebt en vraag om hulp, dat verdien je!
 • Leer ik naast een songtekst schrijven ook muziek schrijven?
  De cursus is gericht op het schrijven van een songtekst. Omdat het natuurlijk wel heel leuk is om je songtekst zelf thuis mee te kunnen zingen, zit er een bonushoofdstuk bij waarin ik je kort uitleg hoe je jouw tekst op muziek (kant en klare geluidsfragmenten) kunt zetten. In mijn boek 'Schrijf je eigen lied' komt het muzikale deel wel meer aan bod. Deze is binnenkort te bestellen!

Gratis verzending op alle producten in de shop binnen NL!

bottom of page