top of page

Retourbeleid

Retourneren kan tot 30 dagen nadat je de artikelen thuis hebt ontvangen. Stuur een mail naar : liedjesuitmijnrugzak@gmail.com met in het onderwerp: retourneren. Je krijgt dan binnen 14 dagen na ontvangst van de retour je geld terug gestort. Het retourneren van digitale bestanden is niet mogelijk. 

Levering & verzendkosten

De verzendkosten beginnen vanaf €0,91 voor een envelop en gaan tot €5,95 voor een groot  pakket. Levering duurt gemiddeld drie tot vijf werkdagen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Uiteraard doe ik wel mijn best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren, want het zo snel mogelijk uit kunnen pakken is natuurlijk wel zo leuk! Mocht je het toch te lang vinden duren heb je altijd het recht om de bestelling te annuleren of retourneren. De producten kunnen alleen binnen Nederland verzonden worden. 

Privacybeleid

Tessa Marie Fillié, eigenaresse van Liedjes uit mijn rugzak gebruikt de persoonsgegevens die worden ingevuld bij een bestelling om contact op te kunnen nemen met de koper van de producten over de levering en/of de betaling. De adresgegevens zijn nodig om de producten naar de klant toe te kunnen sturen. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor Tessa Marie Fillié en gemachtigden van het Wix platform. De gegevens worden tot maximaal 24 maanden bewaard. U heeft ten alle tijden het recht om uw persoonsgegevens niet af te geven en geen bestelling in de 'Liedjes uit mijn rugzak' shop te doen. Eventuele klachten kunnen ingediend worden via : liedjesuitmijnrugzak@gmail.com

Bekijk ook de Disclaimer

Gratis verzending op alle producten in de shop binnen NL!

bottom of page